beovision 10 van Bang en OlufsenBeovision 10 van Bang en Olufsen

Beovision 10 van Bang en Olufsen

BeoVision 10

De nieuwe BeoVision 10 LED televisie van Bang & Olufsen is een platte, volledige geïntegreerde televisieoplossing met de specifieke Bang & Olufsen identiteit. Hij is speciaal ontwikkeld om aan de muur te hangen met het idee om uw wand wat meer leven te geven.

Beovision 10

De BeoVision 10 full HD is er in drie uitvoeringen, te weten een 32, een 40 en een 46 inch uitvoering. Hij is gebaseerd op LED technologie met een indrukwekkend beeld. Ondermeer door een geavanceerd lichtmeting systeem waardoor u altijd het juiste beeld heeft, in welke licht omstandigheden dan ook.
Door toepassing van de nieuwste LED technologie is de BeoVision 10 ultra plat en kan als een schilderij aan de wand worden gehangen. Daarbij is de muurbeugel voorzien van discreet weggewerkte scharnierpunten waardoor u de televisie handmatig tot een hoek van 45 graden van de wand kunt draaien, voor extra kijkcomfort. Ook is het mogelijk om de BeoVision 10 op een motor vloerstand te plaatsen. Naast het indrukwekkend beeld biedt de BeoVision 10 ook een uitmuntend geluid. Hij geschikt over een geïntegreerd stereo systeem achter  de stoffen voorzijde welke in diverse kleuren leverbaar zijn. Een geïntegreerde surround sound- en DVB-HD-module, elektronische gordijnen en een uitgebreid aansluitingspaneel maken de BeoVision 10 tot een schitterend compleet systeem.

De BeoVision 10 televisie is ook nog eens perfect te koppelen met bijvoorbeeld een Apple TV. Hiermee maken wij voor u een koppeling tussen uw PC of MAC en bent u in staat op al u digitale vakantie foto’s op de BeoVision 10 te bekijken, terwijl u naar uw favoriete artiest luistert. Naast uw foto’s en muziek kunt u ook genieten van u films, YouTube, Podcast, filmtrailers en nog veel meer. Het bedienen van de Apple TV kan natuurlijk met de iPhone en Ipad, maar wij maken het mogelijk om hem ook met de Bang & Olufsen afstandsbediening, Beo4 en Beo5/6, te bedienen.

Alle producten van Bang en Olufsen en meer informatie over de Beovision 10 vindt u op  www.bang-olufsen-rivierenland.nl

 

 

Copyright © 2021 Het Open Huis.