header design gietvloer

Design gietvloer

Design Gietvloer

Centraal in de lichte lobby van Het Open Huis Designcenter bevind zich de showroom van Van Hollandse Bodem. Op een overzichtelijke manier laten wij u onze totale collectie Gietvloeren, Woonbeton,  Wonderwall en Béton Ciré zien.

 

design gietvloer project woning

Door het zo goed mogelijk adviseren en een reëel verwachtingspatroon te scheppen richting onze klanten proberen we tot een optimaal resultaat te komen. Dat betekent voor u dus een vloer en wandafwerking waar u jarenlang zorgeloos plezier van kunt hebben. Wij stellen in een persoonlijk advies uw wensen centraal en zoeken daarbij de vloer en wandafwerking op maat. Wij nemen uitgebreid de tijd voor een kleuradvies maar geven u ook advies omtrent zaken waar u misschien niet aan denkt zoals lichtinval, ondergrond en gebruiksintensiteit.

Onderscheidend vermogen

  • Wij onderscheiden ons door het gebruik van hoogwaardige materialen in combinatie met zeer gedreven eigen mensen
  • Wij stellen in een persoonlijk advies uw wensen centraal en scheppen een gedegen en reëel verwachtingspatroon
  • Wij nemen uitgebreid de tijd voor een kleuradvies maar geven u ook advies omtrent zaken waar u misschien niet aan denkt zoals lichtinval, ondergrond en gebruiksintensiteit.
  • Wij werken uitsluitend met duurzame materialen die ecologisch verantwoord zijn. De materialen kenmerken zich door de lange levensduur en het gemak ik onderhoud.

Deze onderscheidende factoren zijn van essentieel belang voor de perfecte vloer en wandafwerking. Het heeft ons in ruim 10 jaar gebracht waar we nu staan en daar zijn we trots op.

Wilt u van uw vloer een strakke naadloze basis voor een perfect interieur maken? Zoekt u service en vertrouwen voor een concurrerende prijs? Kom dan met uw persoonlijke wensen naar Het Open Huis Designcenter en laat u verrassen door de verfrissende ideeën van onze adviseurs.


design gietvloer in badkamer

Van Hollandse Bodem

Newtonweg 18

4207  HK Gorinchem

Tel: 0183-624626

E-mail : info@gietvloer-wand.nl

Website: www.gietvloer-wand.nl
Website: www.renovatiegietvloer.nl

Copyright © 2018 Het Open Huis.