Over

Het Open Huis Designcenter

Op steenworpafstand van de A15 en de A27 ligt Het Open Huis Designcenter. In dit prachtige, door architectenbureau Joost P. Bijl ontworpen pand, vindt u alles op het gebied van wonen en design onder één dak.

In de indrukwekkende setting van pure, sobere architectuur kunt u op 10.000 m2 op ontdekkingstocht over loopbruggen en doorgangen en valt u van de ene woonbeleving in de andere.

Van designmeubels tot slaapkamers, van badkamers tot (maat)keukens, van woontextiel tot verlichting, van woonaccessoires tot beeld & geluid, in Het Open Huis Designcenter kunt u voor zowel binnen als buiten wonen al uw wensen kenbaar maken en uw ultieme woondroom werkelijkheid zien worden.

Een sprekend voorbeeld van de samenwerking van de verschillende disciplines binnen Het Open Huis is te ervaren in ‘room 18’. In dit nieuwe woontotaalconcept kunt u zich laten inspireren door een steeds wisselend samenspel van techniek, top design en verrassende materiaalkeuzes in een compleet ingerichte woning in de showroom.

Copyright © 2021 Het Open Huis.