header het open huis

Design meubelen en interieuradvies

Van der Donk Interieur

Wonen is emotie bij Van der Donk Interieur in het Open Huis Designcenter. In de setting van pure, sobere architectuur kunt u op ontdekkingstocht over loopbruggen en doorgangen en u eindeloos laten inspireren door de uitgebreide collectie design meubelen. Laat u onderdompelen in de uiteenlopende sfeerwerelden van toonaangevende topmerken.

Uw wandeling begint bij het stijlvolle Cassina en voert u via B&B Italia naar de wereldse sfeer van Minotti. Verder op de route kunt u sfeerproeven bij Montis. Via de design meubelen van Linteloo voert de weg u naar de trendy zithoeken van Design on Stock.

 

 

 

 

 

Op de eerste verdieping kunt u ronddwalen tussen de banken en fauteuils van Leolux en Rolf Benz, maar ook eethoeken en verlichting van andere merken bewonderen. Verspreid over de showroom vindt u wandkasten van onder andere Poliform en Porro. Een bijzondere designmix vindt u in ‘room 18′, het nieuwe woontotaalconcept van Van der Donk: het huis van nu in de winkel.

Of het nu gaat om de nieuwste loungebank, die ene designklassieker, een set eetkamerstoelen, interieuradvies óf om een totaalinrichting: het designteam van Van der Donk Interieur bedenkt graag mét u de juiste mix voor úw woonsituatie.

Bezoek de Van der Donk interieur website hier.

Newtonweg 18

4207 HK Gorinchem
Tel.: +31(0)183-64 63 53
Fax: +31(0)183-62 40 70
E-mail: info@vanderdonkinterieur.nl
Website: www.designmeubels.nl


 

Copyright © 2021 Het Open Huis.