beovision10collossalsoundjpg

Bang & Olufsen (B&O)

Design audio en televisie van Bang & Olufsen

Eén van de ervaringen die u bij een bezoek aan Het Open Huis Designcenter zal opvallen, is de hoogwaardige kwaliteit van de muzikale en visuele ondersteuning van deze bijzondere designomgeving.Bang en Olufsen Rivierenland

Hét summum van kijken en luisteren beleeft u in ‘room 18’: een volledig ingerichte inspiratiewoning naast de showroom van Bang & Olufsen (B&O), waar u kunt genieten van het zogenaamde BeoLink-principe.

Wij bezitten een zeer onderscheidend en exclusief assortiment televisies, muzieksystemen, luidsprekers, telefoons en multimediaproducten die technologische uitmuntendheid weten te combineren met emotionele aantrekkingskracht. Daarnaast kunnen we dit perfect combineren met Apple-producten en Demotica-systemen.

Onderscheidend vermogen

  • Bang & Olufsen heeft de moed om het alledaagse in twijfel te trekken en op zoek te gaan naar verrassende en duurzame ervaringen.
  • We hebben meer dan 60 jaar Bang & Olufsen-ervaring in huis. Ook houden we dagelijks de nieuwste technieken bij zoals audio en video streaming
  • Onze installatiedienst zorgt voor perfecte installatie van alle apparatuur. Hierbij krijgt u ruimschoots de tijd voor vragen en after sales service.

Of het nu gaat om een enkele installatie of een volledige integratie van luister- en kijkapparatuur in uw persoonlijke woon- of werkomgeving: bij onsbent u voor uw Bang & Olufsen (B&O) droominstallatie aan het juiste adres. Uw wensen worden vertaald naar gedegen advies op maat. Dit kan in de showroom, maar ook bij u thuis of in uw werkomgeving.

Kom naar Het Open Huis Designcenter voor ongeëvenaard kijk- en luisterplezier en laat u onder het genot van een kopje koffie demonstreren dat Bang & Olufsen letterlijk én figuurlijk staat voor toonaangevende apparatuur!

Bang & Olufsen Rivierenland

Newtonweg 18
4207 HK Gorinchem
Tel.: +31(0)183-64 80 22
Fax: +31(0)183-64 82 11
E-mail: info@bang-olufsen-rivierenland.nl

Website: www.bang-olufsen-rivierenland.nl

Copyright © 2021 Het Open Huis.