beolab_5

Beolab 5 van Bang en Olufsen

BeoLab 5 van Bang en Olufsen

Levensecht geluid bereikt u met de BeoLab 5 luidsprekers van Bang & Olufsen.

Zittend in uw favoriete zetel bevindt u zich eigenlijk geheel in de beleving van een schitterend concert of leeft u mee met de spannendste film. Eigenlijk luistert u er niet naar maar beleeft u de complete muziekervaring, van het zuiverste hoog tot het diepste en voelbare laag.

Beolab 5 van Bang en Olufsen

Deze complete ervaring komt tot stand met de 2500 watt ingebouwde ICEpower® versterkers en de allernieuwst Acoustic LensTechnology.  Deze techniek zorgt er voor dat de hoge tonen en de midden tonen een uitstraling van  180 graden krijgen waardoor er een breed spreidingsgebied van het geluid ontstaat. Zowel de hoge als midden tonen worden aangestuurd met 250 watt. Daarnaast wordt er een lage tonen speaker aangestuurd met 1000 watt. Om het geheel volledig af te maken, zit onderin de BeoLab 5 een subwoofer geïntegreerd welke ook met 1000 watt wordt aangestuurd.

 

Of u nu de BeoLab 5 in een hoek plaatst, langs een wand of vrij in de ruimte, het Adaptive Bass Controlsystem, met zijn ingebouwde microfoon, meet de akoestiek van uw ruimte en kalibreert daarmee de speaker zodanig dat de beleving maximaal is. Precies zoals de makers het bedoeld hebben.

Bij de BeoLab 5 met zijn gestroomlijnde, futuristische uiterlijk  en bijpassende technologie draait alles om de beleving. Met zijn spectaculaire geluidskwaliteit biedt hij de hoogste kwaliteit.

Dit is hoe uw muziek moeten klinken!

Alle producten van Bang en Olufsen en meer informatie over de Beolab 5 vindt u op www.bang-olufsen-rivierenland.nl/product/beolab-5 

Beolab 5 luidspreker van Bang en Olufsen

 

Copyright © 2018 Het Open Huis.