beosound 8beosound 8-2

Beosound 8 van Bang en Olufsen

BeoSound 8/ BeoPlay A8 dockingstation

De Bang & Olufsen BeoSound  8 de eerste Bang & Olufsen dock die geschikt is voor de iPod, iPhone en iPad. Hij heeft een heel eigenwijs en tijdloos design. De BeoSound 8 staat garant voor een superieure geluidskwaliteit. Naast een dock is de BeoSound 8 ook geschikt als luidsprekerset voor uw PC of MAC.

beosound 8 van Bang en OlufsenOf u nu kiest voor de woonkamer, de slaapkamer, werkkamer of keuken, de BeoSound 8 is gemakkelijk neer te zetten waar u maar wilt. Ook kunt u er voor kiezen om hem met de bijgeleverde muurbeugel op te hangen. Aan de achterkant is in te stellen welke opstelling u gebruikt. Door deze handmatige instelling kunt u de BeoSound 8 op elke willekeurige plek in uw woning plaatsen zonder ook maar iets af te doen aan de geluidsprestaties.

De Beosound 8 is voorzien van een afstandsbediening. Verder heeft hij een line in en een USB aansluiting waardoor hij ook te gebruiken is voor andere mp3 spelers en is aan te sluiten op een PC of MAC.

De BeoSound 8 is verkrijgbaar in zwart en wit met een prachtige aluminium afwerking. Daarnaast zijn er nog verschillende trendy kleuren verkrijgbaar voor de luidspreker fronts.

BeoPlay A8 biedt  als extra draadloze streaming van muziek op uw iPhone / iPad, iPod, PC of MAC via geïntegreerde Apple AirPlay-technologie. Sluit hem aan op uw draadloze netwerk en de AirPlay pictogram verschijnt op uw toestel, klaar om uw muziek af te spelen door middel van hoge-kwaliteit speakers. Zo mooi en zo eenvoudig.

Alle producten van Bang en Olufsen en meer informatie over de Beaovision 10 vindt u op  www.bang-olufsen-rivierenland.nl

Copyright © 2021 Het Open Huis.