Technogym

Je eigen design thuisgym met Technogym.

Technogym is de nummer één wellnesscompany en biedt onder andere alles-in-een-oplossingen voor een stijlvolle thuisgym. Van luxe fitnessapparatuur en interieuradvies tot aan een personal trainer. Sport jij regelmatig en wil je comfortabel 24/7 kunnen trainen? Dan is een thuisgym echt iets voor jou. Beeld je eens in: een prachtig ingerichte fitnessruimte thuis met Italiaans high-end kracht- en cardioapparatuur dat volledig matcht met je interieur. Jouw favoriete muziek schalt uit de speakers en je Technogym coach motiveert je tot het uiterste. Hij kent jouw doelen en wensen. In zo’n thuisgym die jou inspireert en motiveert, creëer je echt tijd voor jou. Dit is een ruimte waar je werkt aan een gezond lichaam en dito geest, aan een betere houding en een sterk immuunsysteem.

Over Technogym

Innoveren zit in het dna van Technogym. Technogym is marktleider in de fitnessbranche, hospitality branche, health care, bedrijfsfitness, scholen, sportverenigingen en consumentenmarkt met pasklare oplossingen. De main focus is wellness bieden in de breedste zin van het woord. Van trainen tot voeding, van revalidatie naar een topatleet. Elke dag ontwikkelen we in ons Research & Innovation Centre nieuwe oplossingen, producten, trainingsprogramma’s en gezondheidsconcepten die bijdragen aan een totale wellnessbeleving. Samen gaan we voor een betere en gezondere wereld.

Italiaans design apparatuur, Personal Line

Personal Line omvat premium Italiaans design fitnessapparaten voor cardio- en krachttraining thuis. De cardiolijn bestaat o.a. uit Bike Personal, Cross Personal en Run Personal. De kracht omvat onder meer Rack Personal en Bench Personal. Wil je liever een complete sportschool in één apparaat? Kies dan voor Kinesis Personal. Een prachtige fitnesswand met een spiegelende of robuuste leren achterwand. Dit de functionele sportschool voor thuis waar je kracht, flexibiliteit, coördinatie en balans traint. Kies je voor fitnessapparatuur van Technogym, krijg je naast kwaliteit en duurzaamheid, de nieuwste technologie en hoogwaardig Italiaans vakmanschap.
Meer info: Technogym.com

Copyright © 2021 Het Open Huis.