Dacks header

Design tuinmeubelen

Dacks Gorinchem

Droomt u van een tuin die exclusiviteit en eigentijdsheid uitademt? En zoekt u smaakvolle design tuinmeubelen die van uw tuinwensen werkelijkheid maken? Bezoek dan eens Dacks Gorinchem

Voor veel mensen houdt de inrichting van hun woning al lang niet meer op bij de achterdeur. In onze habitat speelt de tuin een steeds prominentere rol. Dacks opereert in deze niche. Juist voor diegenen die iets speciaals zoeken voor deze omgeving stellen hebben wij ieder jaar weer een bijzondere collectie design tuinmeubelen samen.

Via onze zeer uitgebreide en transparante website proberen wij u een indruk van ons assortiment te geven: bekende en kwalitatief hoogwaardige topmerken met de nadruk op design. Ook hebben wij van een aantal merken een aparte webshop waar u gemakkelijk uw favoriete meubelen online kunt bestellen, deze vindt u onder het hoofdstuk E-Shops.

Buiten het gemak van onze internetsite heten wij u van harte welkom in onze compleet nieuwe winkel te Gorinchem; voor een persoonlijk advies op maat en een kop koffie!

Onderscheidend vermogen

  • Ruime collecties van alle topmerken in onze showroom.
  • U wordt geholpen door zeer vakkundig personeel dat in mogelijkheden denkt.
  • Wij verzorgen ook de bezorging en montage van uw design tuinmeubelen.
  • Online de koploper in de branche.

Dacks Projecten
Binnen Dacks hebben wij een speciale afdeling die zich bezig houdt met projectontwikkelaars, architecten, hoveniers en horeca. Graag geven wij advies over uw buitenruimte. Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Dacks Gorinchem
Newtonweg 18
4207 HK Gorinchem
Tel.: +31 (0)183-62 80 75
E-mail: gorinchem@dacks.nl
Website: www.dacks.nl

Copyright © 2017 Het Open Huis.